Please select your page

Ingrediënten

De Kenmerken en voordelen van Living Nature

  • Bevat geen synthetische chemicaliën of conserveermiddelen.
  • Volgens de natuurlijke Living Nature methode geconserveerd.
  • Bevat grote hoeveelheden van bioactieve ingrediënten, in het bijzonder de unieke medicinale planten die Nieuw-Zeeland van oorsprong rijk is.
  • Bioactieve Manuka honing wordt in de meeste producten van Living Nature.
  • Geen dierlijke ingrediënten.
  • Geen minerale oliën.
  • Geen bestraalde ingrediënten.
  • Geen herbicide of pesticide sporen.
  • Niet op dieren getest.
  • Geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten.

Bevat geen synthetische chemicaliën of conserveringsmiddelen

Dit schept een totaal nieuwe benadering tot hoe de producten op uw huid werken. De gewoonlijk gebruikte conserveermiddelen zoals methyl parabenen, ethyl parabenen, propyl parabenen en alle afgeleiden daarvan, stoppen alle enzymen activiteit in een product.
Daardoor kunnen schimmels niet groeien en bederft het product niet.

Eenmaal op de huid aangebracht blijven de conserveermiddelen echter werken, en worden opgenomen via de huid in de bloedcirculatie en uiteindelijk in onze belangrijke organen. Helaas is de conserverende werking zo stabiel dat de conserveermiddelen zelfs als ze eenmaal in het lichaam zijn opgenomen, blijven werken, terwijl ze de normale enzymen activiteit van het lichaam lastig vallen en een probleem gaan vormen voor onze gezondheid.

Recente onderzoeken op cosmeticagebied hebben aangetoond dat synthetische conserveer-, kleur- en geurstoffen en synthetische siliconen, schadelijk kunnen zijn voor de gezondheid.

Hoe worden de cosmeticaproducten van Living Nature geconserveerd?

Suzanne Hall heeft 5 jaar over gedaan om een unieke formule te ontwikkelen. Deze formule is gebaseerd op de natuureigen ingrediënten die gezamenlijk een schildvormen tegen bacteriën en schimmels. Allen verliezen ze hun conserverende werking zodra ze op de huid worden aangebracht en breken af doordat ze worden blootgesteld aan grote hoeveelheden lucht. De componenten kunnen nu hun voedende werking doen. Dit conserveringssysteem werkt niet even lang als de synthetische methode maar garandeert wel een houdbaarheid van 2 jaar.

Bevat grote hoeveelheden van bioactieve ingrediënten, in het bijzonder de unieke medicinale planten die Nieuw-Zeeland van oorsprong rijk is.
Meer dan 80 Nieuw-Zeelandse planten, met ieder hun unieke samenstelling van actieve moleculen, zijn geselecteerd om uiteenlopende huidcondities mee te verzorgen. De activiteit van de werkzame bestanddelen blijft gehandhaafd doordat zij op een natuurlijke wijze gewonnen en verwerkt worden.

In het bijzonder wil ik de Manuka olie noemen, het ideale middel om micro-organismen die irritaties en huidinfecties veroorzaken mee te bestrijden. Deze olie werkt zelfs tot 30 maal krachtiger dan de bekende Tea Tree olie.

Bioactieve Manuka honing wordt in de meeste producten van Living Nature gebruikt

De verzorgende werking van honing is al duizenden jaren geleden ontdekt, in het bijzonder die van Manuka honing. Verscheidene medische onderzoeken hebben aangetoond en in rapporten vastgelegd dat deze honing een verbazingwekkende helende werking heeft op huidcellen. Manuka honing bevat voedingstoffen, vitaminen, aminozuren en mineralen. De positieve eigenschappen voor onze huid zijn buitengewoon-hydraterend, voedend, helend, verjongend en beschermend.

Geen dierlijke ingrediënten

Het is consistent bewezen dat ingrediënten verkregen van dode dieren geen nut hebben in een huidcrème. Wij weigeren alle stoffen afkomstig van dode dieren uit de bio-industrie.

Collageen, dat wordt verkregen van dode dieren, kan op geen enkele manier door onze huid worden opgenomen of de aanmaak van collageen in onze huid bevorderen. De voedingswaarde van levende planten als onbewerkt materiaal wat het lichaam kan opnemen, verwerken en gebruiken als bouwstoffen is dus veel doeltreffender.

Geen minerale oliën

Zowel petrochemisch verkregen minerale oliën als synthetische nagemaakte minerale oliën, worden niet geabsorbeerd en verstikken de huid en blokkeren de poriën. Ze worden vaak gebruikt omdat ze goedkoop zijn en de huid in eerste instantie aangenaam doet aanvoelen. De droge huid krijgt even elasticiteit en ruimte om te bewegen maar de ware conditie van de huid wordt alleen gemaskeerd en blijft onveranderd of verslechterd. Daarentegen bieden natuurlijke oliën voedingsstoffen waardoor de huid weer soepel wordt.

Geen bestraalde ingrediënten

Dit is in veel landen momenteel een standaard procedure, om te onderzoeken of er geen buitenlandse bacteriën en andere ongewenste flora en fauna het land binnenkomt. Helaas dood dit alle enzymen activiteit in onbewerkte materialen en laat sporen van straling achter.

Geen herbicide of pesticidesporen

Door de korte, bewoonde geschiedenis van Nieuw-Zeeland zijn grote delen land nog nooit bespoten.
Mooie biologische groenten worden er veelvuldig aangeboden.
Omdat niet al onze planten extracten gecertificeerd zijn, worden ze allemaal getest op herbicide en pesticide sporen.

Niet op dieren getest

Het is niet alleen onnodig om cosmetica op dieren te testen maar ook niet wetenschappelijk aangezien veel dieren niet hetzelfde immuunsysteem en huidweefsel als mensen hebben. Momenteel worden cellen gegroeid uit placenta weefsel. Dit is een perfecte manier om de ongewenste effecten van onbewerkte materialen te ontdekken. Living Nature maakt gebruik van een geavanceerde laser technologie, genaamd 'flow cytometry' die ingrediënten en afgewerkte producten test op veiligheid (invloed op DNA, cellulaire stress, PH) en effectiviteit.

Geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten

Het is beangstigend wat er momenteel met veel plantaardige producten wordt gedaan. Iedere vorm van leven bevat genen. Genen bepalen wat een cel doet, en dit wordt van generatie op generatie doorgegeven. kruisbevruchting kan in de natuur aalleen plaatsvinden tussen soortgenoten. Bij genetische manipulatie wordt hier niet op gelet, waardoor een volleig vernieuwde levensvorm, met nog onbekende consequenties wordt geschept. Wij voeren het beleid dat er geen genetisch gemanipuleerde ingrediënten worden gebruikt.

Buy now

You can now buy this awesome Joomla Theme directly on Themeforest for a really low price for this awesome and stunning Joomla product!

Nulla vitae elit libero, a pharetra augue. Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Etiam porta sem malesuada magna mollis euismod. Morbi leo risus, porta ac consectetur ac, vestibulum at eros. Nulla vitae elit libero, a pharetra augue.

BUY NOW ON THEMEFOREST

×

Login

Please login using your credentials recived by email when you register.

  or   Registreer

Wachtwoord vergeten? |  Gebruikersnaam vergeten?

×

Register now


I'm a small Introtext for the Register Module, I can be set in the Backend of the Joomla WS-Register Module.  or   Login
×